Therapie aanbod

Intake+ eerste voeding
en suppletie advies
(excl. onderzoek)
€ 90,00

intake consult van 60 minuten
inclusief voedingsadvies en 
aanvullend suppletie advies
Voorafgaand aan het consult vul je een online intakelijst in die ik uitgebreid ga evalueren en die we tijdens dit consult gaan bespreken.  Na dit consult kun je direct aan de slag met een eerste advies op maat. Afhankelijk van de klacht(en) kan het nodig zijn om na een aantal weken een vervolgconsult te plannen. De kosten hiervan zijn €40,00 per 30 minuten. Dit consult is uit te breiden met laboratorium onderzoek indien dit een aanvulling kan zijn,


Vervolg consult € 40,00
(excl. onderzoek)

vervolg consult van  30 minuten
Te boeken na een eerder afgenomen consult om de puntjes op de i te zetten voor een optimaal resultaat. We bespreken de voortgang en kijken waar we nog op bij kunnen sturen in jouw behandeling. Gemiddeld bij klachten die al wat langer aanwezig zijn zullen in totaal 3 consulten wenselijk zijn.


OnderzoeksmethodenIk breng de oorzaak van jouw klachten graag nauwkeurig in kaart. Zo krijg je een advies op maat. Ik kan daarbij gebruik maken van verschillende onderzoeksmethoden en werk samen met gecertificeerde laboratoriums.

Reguliere onderzoeken via gecertificeerde laboratorium  
 • Darm screening (ontlasting onderzoek)  vanaf  250,00
 • Voedingsintolerantie onderzoek (bloed onderzoek) vanaf 189,00
 • Hormoon onderzoek (speeksel) vanaf 109,00
 • Tekorten vitaminen, mineralen (prijs afhankelijk van hoeveelheid te onderzoeken )
 • Vetzuren status vanaf 79,00 deze prijzen zijn exclusief consultkosten


Energetische test +intake+analyse+behandelplan

(2 consulten)

Totaalprijs: €249 euro  
Om alles uit deze test te halen kan het nodig zijn om nog een aantal vervolgafspraken te plannen deze afspraken zijn in overleg en niet inclusief.

Vergoeding voor de consulten is soms mogelijk via de zorgverzekering (zelf even checken), de bloedtest zelf wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar.

ENERGETISCH MORFOLOGISCHE BLOEDTEST


Heb jij veel vage klachten  en  wil je meer inzicht in welke voedingsstoffen je mogelijk tekort komt of welke verstoringen en belastingen aan je klachten ten grondslag liggen? Deze Energetische test voorziet je van uitgebreide informatie om gericht het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen.  


Het betreft een testmethode waarbij ik middels een vingerprik enkele druppels bloed afneem. In het onderzoek wat volgt wordt zowel met reguliere als complementaire bril naar het bloed en de anamnese gekeken. Het energetisch morfologische bloedonderzoek bekijkt enerzijds de bloedcellen (hematologie) en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch niveau.

Wat betekent energetisch?

Het hele universum hangt aan elkaar door trillingen of frequenties. Dit betekent dat iedere stof, ieder lichaam en alle onderdelen daarvan een eigen specifieke frequentie of frequentiebereik hebben.

Als duidelijk is welk onderdeel welke frequentie of frequentiebereik uitstraalt, kun je dit zichtbaar maken, met behulp van specifieke meetapparatuur.

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading.
Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel.
Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels.

Het bloed is niet alleen transportmiddel, maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem.

Regulier bloedtesten  kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen.
Een geheel andere holistische benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen & energetische belastingen aantonen.

Doel van deze test is het inzichtelijk maken welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten of gewoon als een algehele check.

Deze onderzoeksmethode heeft zijn sporen verdiend door de resultaten bij cliënten, na het door hen opvolgen van de (mede) op uitkomsten van de bloedtest gebaseerde adviezen.
Ongeveer 80% van de cliënten merkt verbetering op en deze cliënten herkennen zich ook vaak in de uitslag.


De suppletie adviezen die worden gegeven zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd.

Je krijgt van mij op basis van deze inzichten een concreet verslag met aanbevelingen qua voeding, suppletie en leefstijl, om de balans te herstellen.

Wat er gemeten worden met deze test:

 • Vitaminen- en mineralen
 • B12 status (komt het aan in de cellen)
 • Darm- en leververstoring
 • Voeding intoleranties (de meest voorkomende)
 • Vrije radicalen en toxiciteit
 • Virale en bacteriële belasting
 • Pancreasinsufficiëntie  
 • Hormoonbalans
 • Parasiet-en schimmelbelasing
 • Adrenale status (stress, bijnieren, cortisol)
 • PH balans
 • Mentale of emotionele stress
 • Schildklierproblemen
Reguliere waardes die gemeten worden:
 • Trombocyten
 • Rode bloedcellen
 • Witte bloedcellen
 • HB gehalte
 • Hematocriet
 • MCV
 • MCHC
Voorafgaand aan het consult vul je een aantal vragen formulieren in die ik uitgebreid ga evalueren en die we tijdens dit consult gaan bespreken. We voeren de test uit tijdens het eerste consult en bespreken de uitslag en behandelplan in het tweede consult. Wanneer er langdurige klachten zijn kan het zinvol zijn om een vervolgafspraak te plannen na een aantal weken.


NB: De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest.
De energetische test vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg.
 Contact opnemen

Afspraak maken 

Vul het contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Behandelvoorwaarden

Afspraak annuleren
Wilt u een afspraak annuleren, dan dient u dit tenminste 24 uur van te voren telefonisch of per mail te doen anders zullen de kosten als nog in rekening worden gebracht.
Betaling
De kosten van het consult dient binnen 14 dagen voldaan te worden.

Worden de consulten vergoed?


Vergoeding zorgverzekeraar

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Dit betekent dat zorgverzekeraars gedeeltelijk (en soms geheel) de natuurgeneeskundige/orthomoleculaire consulten vergoeden. Per verzekeraar variëren de hoogte van de bedragen en maximale vergoeding per jaar. Om in aanmerking te komen voor vergoeding, dien je in ieder geval aanvullend verzekerd te zijn. Ook is het zo dat per verzekeraar de hoogte van de bedragen en de vergoeding per jaar varieert.
Het is dus belangrijk om zelf goed na te gaan in de voorwaarden van jouw polis of de consulten in aanmerking komen voor vergoeding.

KVK nummer:82804990 

AGB zorgverlenerscode:90111399

 AGB praktijkcode: 90070270