Therapie aanbodEMB test +intake+analyse+behandelplan

(2 consulten)

Totaalprijs: €199 euro 
Vergoeding voor de consulten is soms mogelijk via de zorgverzekering (zelf even checken), de bloedtest zelf wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar. 

EMB= ENERGETISCH MORFOLOGISCHE BLOEDTEST


Wil jij ook meer inzicht in welke voedingsstoffen je mogelijk tekort komt of welke verstoringen en belastingen aan je klachten ten grondslag liggen? De EMB test voorziet je van uitgebreide informatie om gericht het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen.  


De EMB betreft een testmethode waarbij ik middels een vingerprik enkele druppels bloed afneem. In het onderzoek wat volgt wordt zowel met reguliere als complementaire bril naar het bloed en de anamnese gekeken. Het energetisch morfologische bloedonderzoek bekijkt enerzijds de bloedcellen (hematologie) en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch niveau.

Je krijgt van mij op basis van deze inzichten een concreet verslag met aanbevelingen qua voeding, suppletie en leefstijl, om de balans te herstellen

Wat er gemeten worden met deze test:

 • Vitaminen- en mineralen tekorten
 • Darm- en leververstoring
 • Vrije radicalen en toxiciteit
 • Virale en bacteriële belasting
 • Pancreasinsufficiëntie  
 • Hormoonbalans
 • Parasiet-en schimmelbelasing
 • Adrenale status (stress, bijnieren, cortisol)
 • PH balans 
 • Mentale of emotionele stress
 • Schildklierproblemen
Reguliere waardes die gemeten worden:
 • Trombocyten
 • Rode bloedcellen
 • Witte bloedcellen
 • HB gehalte
 • Hematocriet
 • MCV
 • MCHC
Voorafgaand aan het consult vul je een aantal vragen formulieren in die ik uitgebreid ga evalueren en die we tijdens dit consult gaan bespreken. Ook houd je een aantal dagen een voedingsdagboek bij. We voeren de test uit tijdens het eerste consult en bespreken de uitslag en behandelplan in het tweede consult. 


NB: De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest.
De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg.
 Suppletieadvies
op maat € 45,00

-consult van 30 minuten
-suppletie advies op maat (afgestemd op jouw voedingspatroon en leefstijl)
-eenmalig 20% korting op suppletie aanschaf
-inclusief evaluatie (telefonisch of mail)  
Ben je al op de goede weg met een evenwichtig voedingspatroon en wil je kijken welke voedingssupplementen jouw daarbij nog verder kunnen ondersteunen doordat je bijvoorbeeld veel sport of regelmatig stress ervaart? Kies dan voor dit consult. Aan de hand van jouw voeding en leefstijl kijken we waar er nog een aanvulling nodig is.
Voorafgaand aan het consult vul je een aantal vragen formulieren in die ik uitgebreid ga evalueren en we tijdens het consult bespreken.

Klachtenanalyse+ uitgebreid voeding en suppletie advies
€ 90,00

-intake consult van 60 minuten
-uitgebreid voedingsadvies en behandelplan op maat
-aanvullend suppletie advies
-eenmalig 20% korting op suppletie aanschaf 
-inclusief evaluatie (telefonisch of mail)
Voorafgaand aan het consult vul je een aantal vragen formulieren in die ik uitgebreid ga evalueren en die we tijdens dit consult gaan bespreken. Ook houd je een aantal dagen een voedingsdagboek bij.  Na dit consult kun je direct aan de slag met een eerste voedingsadvies op maat. Ook ontvang je een uitgebreid behandelplan voor je klacht(en). Afhankelijk van de klacht(en) kan het nodig zijn om na een aantal weken een vervolgconsult te plannen. De kosten hiervan zijn €40,00 per 30 minuten.


Vervolg consult € 40,00

-vervolg consult van  30 minuten
-vervolgconsult om de puntjes op de i zetten 
-eenmalig 20% korting op suppletie aanschaf (indien nodig)
Te boeken na een eerder afgenomen consult om de puntjes op de i te zetten voor een optimaal resultaat. We bespreken de voortgang en kijken waar we nog op bij kunnen sturen in jouw behandeling. Gemiddeld bij klachten die al wat langer aanwezig zijn zullen in totaal 3 consulten wenselijk zijn.


Afspraak maken 


U kunt online kijken wanneer er plek is in het boekingsprogramma door te klikken op "boeken" bij de bovenstaande behandelingen. Zie je geen geschikte datum of tijd laat dit dan even aan mij weten via de mail of telefonisch dan kijken we samen naar een geschikte mogelijkheid.

Behandelvoorwaarden

Afspraak annuleren
Wilt u een afspraak annuleren, dan dient u dit tenminste 24 uur van te voren telefonisch of per mail te doen anders zullen de kosten als nog in rekening worden gebracht.
Betaling
De kosten van het consult dient binnen 14 dagen voldaan te worden.

Worden de consulten vergoed?


Vergoeding zorgverzekeraar

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Dit betekent dat zorgverzekeraars gedeeltelijk (en soms geheel) de natuurgeneeskundige/orthomoleculaire consulten vergoeden. Per verzekeraar variëren de hoogte van de bedragen en maximale vergoeding per jaar. Om in aanmerking te komen voor vergoeding, dien je in ieder geval aanvullend verzekerd te zijn. Ook is het zo dat per verzekeraar de hoogte van de bedragen en de vergoeding per jaar varieert.
Het is dus belangrijk om zelf goed na te gaan in de voorwaarden van jouw polis of de consulten in aanmerking komen voor vergoeding.

KVK nummer:82804990 

AGB zorgverlenerscode:90111399

 AGB praktijkcode: 90070270